AVALIAÇÃO DE BOAS PRÁTICAS DE FABRICAÇÃO NO CONTROLE DE QUALIDADE EM PIZZARIAS DO MUNICÍPIO DE ARACAJU-SE: UM ESTUDO DE CASO
Abstract
The continuous search for quality has led food companies to formalize their production processes. This work aimed to evaluate good manufacturing practices and quality control and assurance in two pizzerias in the municipality of Aracaju-SE. For this, a checklist was used based on the recommendations of the legislation for control and quality in food production. It was observed that one of them satisfactorily met the items addressed by the health legislation, while the second presented several non-conformities. Thus, there is a need for investments to make adjustments and the presence of trained professionals.Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Published
2020-10-30
How to Cite
Karine Dantas da Silva, S., & Alves dos Anjos, H. (2020). AVALIAÇÃO DE BOAS PRÁTICAS DE FABRICAÇÃO NO CONTROLE DE QUALIDADE EM PIZZARIAS DO MUNICÍPIO DE ARACAJU-SE: UM ESTUDO DE CASO. Ideias E Inovação - Lato Sensu, 6(1), 29. Retrieved from https://periodicos.set.edu.br/ideiaseinovacao/article/view/9759
Issue
Section
Artigos
License
A Revista Ideias & Inovação - Latu Sensu oferece acesso livre e imediato ao seu conteúdo, seguindo o princípio de que disponibilizar gratuitamente o conhecimento científico contribui para a democratização do saber. Assim, ao submeter os originais os autores cedem os direitos de publicação para a Revista. O autor(a) reconhece esta como detentor(a) do direito autoral e ele autoriza seu livre uso pelos leitores, podendo ser, além de lido, baixado, copiado, distribuído e impresso, desde quando citada a fonte.